Over Sella

Sella is moeder van 3 zoons en al heel wat jaartjes getrouwd met Rob.

164402_10200643923769668_1376319234_n

Grootgebracht in een muzikaal, multicultureel gezin. Opgegroeid in Nederland en Zwitserland.  Na de opleiding voor maatschappelijk werk radicaal Jezus gaan volgen en zeven jaar betrokken geweest bij een vormingsschool voor evangelisatie.

Via deze school heeft Sella haar man Rob leren kennen met wie zij in 1991 trouwde.  Samen hebben zij praktisch Bijbels onderwijs gegeven via Bijbel trainingsschool programma’s, avondcursussen, de School voor Aanbidding en onderwijs & prediking in kerken in binnen- en buitenland.

Van 1993-2000 waren zij als stafmedewerkers & docenten betrokken bij een fulltime Bijbel Trainingsschool in Noord Ierland, waarin jongeren vanaf 18 jaar werden toegerust tot dienstbaarheid binnen het Lichaam van Christus. Vanuit deze school hebben zij op vele plekken in Europa en Wit Rusland gediend.

De vruchten van het onderwijs zijn in de afgelopen jaren niet uitgebleven. Velen hebben door middel van de lessen hun identiteit in Christus gevonden, zijn vrijgemaakt door de waarheid van Gods Woord, hebben hun roeping ontdekt en zijn op de plek gekomen waar zij vruchtbaar mogen zijn voor de mensen om hen heen. Velen van hen dienen binnen hun eigen kerk en sommigen zijn zelfs zendelingen geworden in verre landen.  Jong en oud zijn bemoedigd en bekrachtigd in hun geloof, hebben geleerd om te blijven staan in de kracht van God en te schuilen in het Woord wanneer de stormen van het leven toeslaan.    

Sella houdt van reizen, natuur, mooie boeken en films, hiking, rust, muziek & creativiteit. Ze deelt vanuit Gods Woord d.m.v. spreekbeurten en onderwijs en leidt aanbidding.